Jun 16, 2011

HANCUR !! MUSNAH !!


act ken , aq ad a big big big prob .. tak thu dh nk selesaikan mcm mana lg .. Biasa la , kalu bkn 
sbb pakwe TERSAYANG aq .. tahu tak , masa HH dkt kolej , dia caring sgt .. i luv u lah !!
tp lps je dia blk pkn , org kata ap ? cuty sem kan ? ha , start tu lah , dia terus tak contact .. Ya Allah , Tuhan saje 
yg tahu masa tuh .. mmg rasa nak maki hamun abis2 kan ? tp sbb SYG ?? aq tunggu je la kan dia msg ..
tp tak lama la .. dlm dua tiga hari tuh , dia still tak cntct ? patut tak ? omg kakak !! U knp tak msg i ? u bz , ckp la .. 
jgn bwt i mcm nih .. i need u la sygs ! tp dia ? cuma rep .. i bz la uruskan PTPTN .. logik tak ?oke , go on , aq trima lg ..
aq bwt do no jela kan .. abis HUSBAND , takkan nak melawan pulak .. jadi , aq pun on9 tuk hilangkan bosan ..
nak lepas rindu act .. haha .. bkak la fb dia .. time  tu la hati BERKECAI , LULUH semua ad .. hey , mmg nak kenela 
BETINA SIAL tuh kan .. tahu tak ad ap ? dia bergambar dgn BETINA SIAL mana tah .. yg tak boleh bla , dia letak 
siku kat ats HUSBAND aq pulak tuh ! baran tahap GABAN la !! n then kan , mula msg dia ..
tak pikir ap dh ni , mmg nak MAKI abis2 la kan ..
  U sapa pompuan dlm fb tuh ? napa rapat sgt ? 
    tuh , senior i la .. jgn pk bukan2 .. i bz , bye ..

OMG ! ap seorang pompuan rasa kalu org yg paling dia SYG , tujukan kata2 paling MANIS la kononnya !!
sakit kan ? errgghhh~~~ ..tak puas aty ni ..
  u .. jgn bwt i mcm nih .. i syg u la ..
n then kami semakin RANCAK bergado2 .. dia ckp ..
   u kali ni kita BTOL JD KAWAN .. astghfirullah !! ap aq rasa ??
hampa , kecewa , semua ad .. tp ap nak bwt kan , dia yg ckp .. oekoek , kawan .. tp tahu tak , aq tak
pernah lngsg anngap dia kawan aq .. takkan pernah lah !! dia just suami aq .. :(( ..
okeoke , kami lngsg tak msg .. tiba satu hari kan , dia antar chat ..

      miss u kawan .. ap pun yg terjd ku kan slalu ad utkmu , jgnlah kau bersedih everythng gonna be oke ..
aq sedih sgt2 .. tiba2 on9 kat uma kawan kan , masa tuh jugak la , air mata turun .
napa sbb dia aq jd cmni kan .. errgghh ~~~

No comments:

Post a Comment