Sep 23, 2011

Kami menggila


17.09.2011 !!! Hari paling bermakna kot . . Kami menggila hang ramai ke Kuantan . .
seronok gilak <3 . . b4 korang semua tgx pic nak bg peringatan . . Kami menggila sesama kawan . .
no kapel ! no cintan-cintun oke . . cuma F & E shj . . Harap maklum !


Nak thu lebih lanjut ? Jum sertai aktiviti kami dr first kami sampai , sampai balik . .
ap2 pun ini kenangan kami <3 . . Jangan byk bunyi oke !


ha , ni blm melangkah keluar rumah . .Biasalah kami ,
mmg model of the year . . P:)


ni lah F & E . . Dia menggila kononnya sweet lah kot . .
Btw , sygs korang .. Hope hepi together . .


OoOpSs ! Ap dah jd ?? Bila hati sudah sayang . .


Ini lah kami . . Bukan bwt rombongan oke . .
Jgn salah pandang . . Kami kawan sampai mati . .


Dah berpunya belum ? Yg silang beg suda jd milik org . .
yg berbju kelabu ? hehe . .


Anak sape ko amik syazrul ?? . . hey , aku tak fhm lah . .
Ap pun tak boleh lupa , ad org lari ke terminal sbb hujan macam
oarang gila . . kan ? muka like u lah !


Jadah ap ni , dlm toilet pun jadi . . korang nih . .
Almaklumlah , NIKON orang . . <3 . .


Kapel ? Tak daakk lahh . . status 'kawan' oke . .
akrab sgt tu . . Mane taknya , kawan time zaman budak2 lg . .


Alamak ! Dah tak boleh na tipu lah . . Act , dyorg mmg
pasangan bahagie . . Bru bhagie , blm TER lebih bhagie . . Hari ni ,
first day dyorang laki bini . . Siaran langsung dr bas RAHMAT ALAM . .


Klu nak thu ni lah HERO 'ehem' . . Asjad <3 ??
no komen lah bab2 cintan cintun . . tersalah ckp , habis lah . .


dyorg berebut ke ni ?? patung pun jd ek ?
sudah2 lah membe . .


Auucaaakkk <3 . . knp si bju klabu tu masam je . .
Adoyai . . Bru nak usha . . p:) . .


Irwan , papa n mama tak ajar kan isap rokok . .
Bgthu pa nt . . Hei . .!


Kami tak sosial . . kami cuma kawan . . Tgx tu , punya sygkan
kawan , pgang2 tgn nak melintas tau . . Akrab kan kami ?


Ha , yg ni lah pasangan TER lebih bahagie . .
Sweet kan ? Ap pun , kami open oke . .


Ini Amer . . Dy lah photoghrapy kami . .
Sbb tu lah , dy jarang2 ad dlm photo . .


Nampak sgt kebulur tuh . . p:0 . . suda2 lah Asjad . .


Hari ni makan , ekin yg blnje . . wow ! bankrup ekin . .


Kami pg karoake kat sini . . RM60 . . VVIP . .
oke lah kan ? 13 orang . . bersamaan RM5 per person . .
Kami tak tgx wayang . . Mnghabiskan mase dgn ini . .


Best dlm ni tau . . private + relax . .
Klu na pg ngn famly pun oke jgk . .


Dara pingitan !! . . Biasalh , menghayati lagi  .


Yg ni knp ? mnghayati sungguh . . Ekin , sabar yea . .
Msty lgu Cinta Kristal ni kan . .


Seterusnya , kami penuhi dgn BOWLING . . RM ?? brp ntah . .
Lupe suda . . patner2 lah . .


terbaiklah . .patner spe tu ? HAHA . .


melepak sje  . . Biasalah . . Klu hang ngn kami ,
mmg mcm nih . . 


Mana kasut budax ni . . Hei . . 


Lastly , kami ad rakamkan smthng . . Jum lihat . .
Sweet kapel bilabong . . 


ap pun .. ilysm frends . . 

1 comment:

  1. hHA SIAL ! sweet gile faris melamar ikah ! ==" jles aku

    ReplyDelete